Második nekifutásra

 Elindult a második webes/médiás/blogos műhely! Színhelye a Bulgárföldi Általános Iskola, résztvevői az intézmény hatodik á és bé osztályának tanulói.
Az első alkalom nagyjából az ismerkedésről szólt, bár a diákok már találkoztak korábban a műhelyvezetővel. Néhány nappal előtte többen is, akik a legutóbbi videós csoportba jártak, Fodor Laci révén, akkor még a foglalkozásra meghívott vendégként. Pár hete az eddigi tündérkertesekkel tartott sátoraljaújhelyi kiránduláson. S akadnak olyanok is többen, akik már a tavaly nyári Egyszer volt… programsorozat nyári, a kohászat területén (Factory aréna) és a vasgyári városrészben rendezett táborban is ott voltak, vetélkedőkön is szerepeltek.

bulgarfoldi_20140409-01

A szakköri órák, terv szerint, keddenként és csütörtökönként lesznek, délután, oktatás (és ebéd) után. Jellemzően itt, de igyekszünk majd kimenni alkalmanként Perecesre, saját szemünkkel látni vizsgálódásunk tárgyát, mert hiszen a Tündérkert program nem csak általában foglalkozik a borsodi megyeszékhellyel, otthonunkkal, a miskolcisággal, de kiemelt figyelmet szentel az egykori, bányászati múltjáról és kultúrájáról nevezetes településrésznek.

bulgarfoldi_20140409-02

logó-4b-

A hozzászólások kikapcsolva, de trackbackek és pingback-ek engedélyezve vannak.